Wie is die Man?

Achter de Man van het Woord ga ík, Patrick de Bot (1974: het jaar van Jesus Christ Superstar) schuil. Sinds 1999 voer ik het creatieve ambacht van copywriter/conceptontwikkelaar uit. Sinds 14 september 2015 doe ik dat als zelfstandige zonder personeel. Ik heb dus meer dan 15 jaar ervaring met het schrijven en redigeren van lezer- en zoekmachinevriendelijke (SEO-) teksten. En met het ontwikkelen van creatieve communicatieconcepten voor online en offline toepassingen. Overbodig om te melden dat ik gemaakte afspraken altijd nakom. Want het laatste wat ik wil is dat mijn bedrijfsnaam tegen mij gaat werken.

Van Brabant naar Limburg
Sinds 1999 heb ik als copywriter en conceptontwikkelaar gewerkt voor diverse reclame- en communicatie(advies)bureaus in Limburg en Brabant. In design capital Eindhoven begon ik ooit als junior copywriter bij La Torsa Strategische Communicatie. Vervolgens werkte ik bijna twee jaar voor Lenting en Van Etten (later omgedoopt tot Lenting United), een halfjaartje voor Korteweg Communicatie en een behoorlijke tijd voor Goed Werk Communicatie. Het dagelijkse fileleed rondom Leenderheide in combinatie met gezinsuitbreiding deden mij in 2008 besluiten om het dichter bij huis te zoeken. Ik kon aan de slag bij Coppen communications+marketing (toen nog in Roermond, nu onder de naam DimCoppen in Tegelen), waar ik tot september 2016 heb gewerkt.

In contact met de Man van het Woord
Wil je iets persoonlijks over de Man van het Woord weten? Bel of app me (tel. 06-18080821), mail me (patrick@manvanhetwoord.nl) of skype me. Natuurlijk ben ik ook op allerlei sociale kanalen te vinden. Want ook de Man van het Woord is maar een mens en heeft niks te verbergen. De man achter De Man van het Woord zie je op Facebook. Wil je het puur zakelijk houden, dan kun je beter op Linkedin kijken. Voor de visueel ingestelden is er Instagram.

Mail de man!